![Pan de yogur (larga fermentación) Pan de yogur (larga fermentación)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73e8b925-766a-4871-aaf3-0d486b50184e/Derivates/6c941066-ee2e-4b2f-9d2d-38c164e7ddc1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 383.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 4832.9 mg
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Panecillos de zanahoria y semillas
15 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48 godz. 20 min
Piel de manzana con especias en polvo
50 Min
Corona trenzada dulce de espelta blanca
4h
Panecillos de patata
15 Std.
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pan de molde con masa madre
16 godz. 45 min
Pan payés con masa madre
16 Std.
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min