Compatibele versies
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- 2 claras de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1 cucharadita de maicena
Fresas maceradas
- 500 g de fresas limpias
- 60 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Nata montada
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar glas
- 1 chorrito de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 2.08 g
- Koolhydraten
- 26.74 g
- Vetten
- 13.76 g
- Vezels
- 0.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Postre chajá
11h 15min
Semifrío de crema de whisky
1 Std.
Sabayón de licor de naranja (Espesar)
15 Min
Merengue suizo
10 Min
Tarta de limón y merengue
3h
Merengue italiano
20 Min
Crema de limón (Lemon curd)
25 Min
Peras al vino tinto
3h 20min
Peras al vapor con salsa de chocolate y cardamomo
40min
Crème brûlée
4h 30min
Trifle de fresas con mascarpone
3h 20min
Tiramisú de frutos del bosque
1 Std. 50 Min