Compatibele versies
Eton mess (postre inglés de merengue, fresa y nata)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue
- 2 claras de huevo
- 100 g de azúcar
- 1 chorrito de zumo de limón
- 1 cucharadita de maicena
Fresas maceradas
- 500 g de fresas limpias
- 60 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
- 1 pellizco de sal
Nata montada
- 400 g de nata (35% de grasa)
- 60 g de azúcar glas
- 1 chorrito de vainilla líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1001 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 2.08 g
- Koolhydraten
- 26.74 g
- Vetten
- 13.76 g
- Vezels
- 0.82 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peras con salsa de chocolate
1 Std. 45 Min
Merengue suizo
10 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Soufflé al Grand Marnier®
1h
Trifle de cerezas
4h 40min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Crema de lima
2 Std. 20 Min
Postre de albaricoque con yogur de vainilla
1h 30min
Tartaletas con panna cotta y cerezas
2 Std. 45 Min
Sangría
5 Min
Crème brûlée
4h 30min
Tarta a las tres leches
12h 45min