Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vino tinto
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de miel
- 2 palos de canela (aprox. 5 g)
- 3 clavos
- 800 g de peras maduras peladas en cuartos sin semillas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compota de peras con orejones y avellanas
1 godz.
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Peras en almíbar
1 godz. 40 min
Chutney de pera y jengibre
1 godz.
Compota a la antigua
2 godz. 30 min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Manzanas con sabayón de sidra
40min
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5 Std.
Compota de albaricoque
45min
Compota de manzanas y peras
20min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min
Naranja en almíbar de especias
4h 20min