Apparaten en accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
8 stuks
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
2826 kJ /
679 kcal
Vetten
54.9 g
Koolhydraten
35.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Geen beoordelingen
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min
Drie kaas pides
1u. 40min
Glazuur
5min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met appel en kaneel
3u.
Driedubbele chocoladetaart
2u. 30min
Witte chocolade en amandel brownies
1u.
Karamelijs
Geen beoordelingen
Buikmannetjes
1u. 30min
Witte chocolade cheesecake
16u.
Glutenvrij chocoladebrood
1u. 10min