Apparaten en accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
8 stuks
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
2826 kJ /
679 kcal
Vetten
54.9 g
Koolhydraten
35.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1u. 10min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1u. 30min
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met hazelnoten
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Kaastaartijs
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min