Apparaten en accessoires
Driekoningentaart 100% chocolade
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
8 stuks
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
bloem en iets meer om te bewerken300 g
-
cacaopoeder50 g
-
boter voorheen in stukken bevroren300 g
-
zout2 snuifjes
-
water150 g
Chocoladeganache
-
pure chocolade in stukken200 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
eierdooiers2
-
ei (geheel)1
Afwerken
-
ei (geheel)1
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
2826 kJ /
679 kcal
Vetten
54.9 g
Koolhydraten
35.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5u. 50min
Mini monsters
1u. 25min
Mayonaise zonder ei
10min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Spookachtige snacks
1u. 15min
Sojabolognese
40min
Pistache Moelleux
30min
Ananas zandkoekjes
2u.