Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 300 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 50 g cacaopoeder
- 300 g boter, voorheen in stukken bevroren
- 2 snuifjes zout
- 150 g water
Chocoladeganache
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 eierdooiers
- 1 ei (geheel)
Afwerken
- 1 ei (geheel)
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Glutenvrije frambozen rolgebak
Brak ocen
Bloedige hersenspaghetti
13h 30min
Tiramisu
5sa 20 dk
Turkse flatbreads
2 godz. 10 min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1h
Chocolade toffee cake
2u.
Champignon- en chocolademuffins
1h
Zoete of hartige pannenkoeken
Brak ocen
Chocoladecake
40 Min