Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 125 g koud water
- 1 tl zout
- 250 g boter, in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)
Vulling
- 100 g rauwe amandelen
- 500 g water
- 350 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 100 g boter, in stukken (2 cm)
- 100 g grof rietsuiker
- 1 ei
- 1 el donkere rum
- 1 eierdooier geklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2509 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm mozaïek
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1 Std.
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Peergelei
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 Std. 30 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 Min