Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8 g
Calorieën
2509 kJ /
606 kcal
Vetten
44 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bloemige Focaccia
Brak ocen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Horror punch
20 min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Cijfertaart
Brak ocen
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Mokka-pompoen frappuccino
20 min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Brak ocen
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen