Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8 g
Calorieën
2509 kJ /
606 kcal
Vetten
44 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Halloween pompoentaart
4u.
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Aardbeienijsjes
12u. 15min
Verse zomerse loempia’s
30min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Chocolademousse met sinaasappel
2u. 20min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1u. 15min
Cheesecake (gebakken)
7u. 20min