Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8 g
Calorieën
2509 kJ /
606 kcal
Vetten
44 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Kaastaart Repen
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Halloween pompoentaart
4u.
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Pompoenbrood
1u. 45min