
Apparaten en accessoires
Driekoningentaart met pompoen
Voorbereiding. 45min
Totaal 3u.
6 stuks
Ingrediënten
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken250 g
-
koud water125 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)250 g
Vulling
-
rauwe amandelen100 g
-
water500 g
-
pompoen vlees in stukken (2 cm)350 g
-
boter in stukken (2 cm)100 g
-
grof rietsuiker100 g
-
ei1
-
donkere rum1 el
-
eierdooier geklopt, om te kleuren1
Voeding per 1 stuk
Calorieën
606 kcal /
2509 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
44 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lekker smullen
7 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Pittige Goulash met Donker Bier
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Borscht
50min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
IJssandwich
Geen beoordelingen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Vruchtenroomijs
5min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min