Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Driekoningentaart met frangipane
50 menit
Pitabrood
2 Std.
Chocolade babka
3 Std.
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 Std. 40 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Vers pastadeeg
1h
Amandel Spritz-koekjes
1h
Piadina uit Emilia Romagna
15 menit
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min