Apparaten en accessoires
花椰菜炒雞肉
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
水1000 克
-
綠花椰菜 切小朵100 克
-
油15 克
-
嫩薑 切片15 克
-
去骨雞腿排 切塊(約3公分)150 克
-
鹽⅛ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
278.5 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
777.8 kJ /
185.9 kcal
Vetten
12.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
6476.8 g
Koolhydraten
2.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
6 recepten
Taiwan
Taiwan