Apparaten en accessoires
清燉雞湯
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
嫩薑 切片10 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾10 克
-
黃耆 洗淨,瀝乾10 克
-
水800 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 ½ 茶匙
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),預先川燙去血水300 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
330.9 mg
Eiwitten
25.4 g
Calorieën
827.7 kJ /
197.8 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
321.4 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
6 recepten
Taiwan
Taiwan