Tajine d'agneau sucré (m'rozia)

Tajine d'agneau sucré (m'rozia)

4.0 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • quelques pistils de safran
    1 dose de safran
  • 1 c. à café de ras el-hanout
  • 1 c. à café de sel
  • 700 g de collier d'agneau sans os, coupé en morceaux (3 cm)
    700 g d'épaule d'agneau désossée, sans os, coupé en morceaux (3 cm)
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 1 c. à café de cannelle en poudre
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 10 g de beurre demi-sel
  • 500 g d'eau
  • 100 g de raisins secs blonds ou noirs
  • 1 bâton de cannelle
  • 50 g d'eau de fleur d'oranger
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 30 g de miel
  • 125 g d'amandes émondées grillées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 530.8 mg
Eiwitten 55 g
Calorieën 3749.8 kJ / 900.3 kcal
Vetten 59.5 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 31.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...