Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 uova
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 120 g di cipolle bianche a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di verdure miste (ad es. patate, carote, sedano, sedano rapa...), tagliate a pezzi (1-2 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 25 g di dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 240 g di fagioli bianchi in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1462.3 kJ / 349.5 kcal
- Eiwitten
- 15.5 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 0.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e funghi
20 Min
Minestra sudicia
5h
Zuppa di lenticchie in vasocottura
1 Std. 10 Min
Zuppa leggera con verdure di primavera
35 Min
Zuppa di verdure
30 Min
Minestra saporita di pasta e verdure
50 Min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 godz. 10 min
Zuppa di legumi e verdure
40 Min
Zuppetta di ceci
45 Min