Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon

4.3 177 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un filet pour la finition
  • 250 g de boulgour
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 300 g de petits pois frais écossés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en cubes
  • 100 g de ricotta émiettée
  • ½ botte de ciboulette fraîche ciselée

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 1828 kJ / 436 kcal
Vetten 14 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...