Compatibele versies
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition
- 250 g de boulgour
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 300 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en cubes
- 100 g de ricotta, émiettée
- ½ botte de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Risotto au potimarron
1 Std.
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 Min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45min
Fregola sarda, tomates, lardons et petits pois
35 Min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 Std.
Hachis de poulet et polenta
45min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Salade de boulgour aux fèves et amandes
45min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35 Min