Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g sal grosso
- 4 coxas de frango c/ pele e c/ osso (200 g cada aprox.)
- 1 c. sopa de caril em pó
- 1 c. sopa de paprika
- 500 g água
- 600 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (2 cm aprox.)
- 100 g amendoim torrado em óleo ou seco c/ sal
- 10 g gengibre cortado em fatias finas
- 1 dente de alho
- 1 malagueta s/ sementes
- 30 g azeite
- 1 c. chá de caril em pó
-
10
g sumo de lima
of 10 g sumo de limão - 10 g açúcar amarelo
- 1 pitada de sal
- 250 g leite de coco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3286 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 57 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rojões em vinho tinto
50min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 Std. 35 Min
Frango grelhado vietnamita com molho de erva-príncipe e arroz (sem glúten)
30 Min
Rassolnik (sopa de cornichons)
1 Std. 20 Min
Canja de conquilhas
55min
Refogar 350 g de chalota
25 Min
Caldeirada de corvina
1 Std. 50 Min
Pernas de frango com favas e molho de tomate
1h 45min
Pernil de porco com cebolinhas, cogumelos e esmagada de ervilhas e espargos
12h
Peru com bacon e batatas
1h 45min
Rojões com migas de espargos
2h 40min
Frango guisado com batata-doce e ervilha
8 Std.