Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g salsa, só as folhas
- 1 dente de alho
- 4 tiras de casca de limão, só a parte amarela
- 15 g azeite
- 1230 g água
- 2 c. chá de sal
- 2 filetes de bacalhau fresco s/ pele
- 100 g arroz
- 100 g pimento amarelo cortado em tiras (5 cm x 5 mm aprox.)
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras (5 cm x 5 mm aprox.)
- 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas finas
- ¼ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de orégãos
- ½ c. chá de tomilho seco
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2070.3 kJ / 494.8 kcal
- Eiwitten
- 46.9 g
- Koolhydraten
- 52.7 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 2488.1 mg
Alternatieve recepten
Lasanha de curgete low carb
45 Min
Salmão com crosta de pesto de tomate seco e arroz de legumes
40min
Ameixa cozida com palitos la reine e creme de baunilha
20min
Pan bagnat e salada de grão e pepino
2 godz. 40 min
Salada de quinoa, legumes de verão e molho grego
50min
Salada de trigo com vinagre balsâmico
35min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55min
Omelete de camarão e coentros
35min
Fatias de pão escuro com sementes, abacate e ovo escalfado
1h 50min
Peru com ananás e chucrute
45 Min
Massa com fiambre e feijão-verde
40min
Frango com arroz selvagem e salada de pepino e tomate
35min