Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
of ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastă tartinabilă de ciuperci și semințe de floarea soarelui
30 min
Salată de icre
15 menit
Supă de pește pescar și crevete
1h
Miel în crustă de verdeață cu piure de mazăre și sparanghel
50 min
Sos de caramel cu espresso
45 min
Pere cu vin și mirodenii
45 min
Sparanghel cu lămâi și capere
25 min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Pateu țărănesc
48h
Fond de vită (din carne și oase)
Geen beoordelingen
Pulpe de pui sous-vide
1h 35 min
Concentrat pastă de carne
45 min