Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
of ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Fursecuri alb și negru
2h
Sos de ciuperci și anghinare
Geen beoordelingen
Tartă cu ciocolată și lichior de portocale
3 Std. 45 Min
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Gem de prune și mere
40min
Supă de pește pescar și crevete
1h
Pateu țărănesc
48 godz.
Gem de smochine și caise
40min
Prosecco cu lemon gras și mentă
Geen beoordelingen
Supă de pui Pho, gătită lent
5h 20 min
Supă cremă de mazăre
40min