Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
of ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Geen beoordelingen
Pateu din ficat de pui cu coniac
3 Std. 25 Min
Clătite cu fructe de mare, fără gluten
1 Std.
Batoane crocante de cereale, cu arahide și ciocolată
Geen beoordelingen
Parfait de chai latte
Geen beoordelingen
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 Std. 15 Min
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25 min
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Supă de pui pentru zile de iarnă
1 Std.
Fasole verde sous-vide
1 Std. 20 Min
Pateu țărănesc
48 godz.