Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g ulei vegetal
of 20 g ulei de măsline -
170
g ceapă, tăiată felii
of 170 g ceapă roșie, tăiată felii - 130 - 150 g morcovi, tăiați rondele (1-2 cm)
- 70 - 90 g țelină tulpină, tăiată felii (5-10 mm)
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 1213 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.6 g
- Natrium
- 171 mg
Alternatieve recepten
Fasole neagră - rețeta de bază
Geen beoordelingen
Pilaf aromat cu pui
1 Std. 20 Min
Crenvurști vienezi cu supă de mazăre
1 Std. 10 Min
Salată de caracatiță sous-vide
8 Std.
Hrișcă cu ciuperci
25 Min
Bulgur fiert
35 Min
Ardei roșii sotați cu ceapă
25 Min
Ciuperci proaspete sotate (300 g)
25 Min
Dovlecei sotați (200 g)
20 Min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55 Min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1 Std. 15 Min
Paste fierte
20 Min