Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1684 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 671 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palatschinkenröllchen mit zwei Füllungen
9h
Gebackene Speckknödel
50 menit
Erdäpfelwirler
1j
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35 Min
Pfeffersackerl mit Pastinaken-Steinpilz-Fülle
1j 30 menit
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 Min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 Min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 menit
Kohlsprossen-Maroni-Gemüse
20 min
Almkäsesuppe
25 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1j 30 menit
Walnuss-Sterne mit weißer Schokolade
2j