![Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot Mit Eiern und Fisolen gefülltes Brot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/64BBCF0D-EE66-4F2E-A2C7-2C3B403B6033/Derivates/5C70D356-274D-4819-A144-C64661CC30C6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1684 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 671 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1 godz. 10 min
Grießnockerl (laktosefrei)
40min
Kürbisnocken (glutenfrei)
50min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40min
Paradeiser-Chili-Sauce
1 godz.
Confierter Knoblauch
27hod. 15min
Gemüse-Kichererbsen-Eintopf (XXL)
50min
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1 godz.
Italienische Tomatensauce
2 godz. 5 min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Preiselbeerkonfitüre
20min