Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 5 g Basilikum, frisch, nur Blätter
- 120 g Oliven, schwarz, entkernt
- 500 g Wasser
- 7 Eier (Größe M)
- 200 g Fisolen, frisch, in Stücken (1 cm)
- 200 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Spritzer Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Senf
- 1 Weißbrot (ca. 500 g)
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 1684 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 671 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotwein-Pilz-Risotto
35 min
Zwetschkenkoch mit Schneenockerln
50min
Mohnpalatschinken mit Zwetschkenröster
55 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min
Marillenmarmelade
35 min
Maroni Mousse au chocolat
15min
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1h 20min
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
25 min
Erdbeermarmelade
25 min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 min
Schnelle Kürbissuppe
25 min
Avocadocreme, marinierte Paradeiser und Ei auf Toast
30min