Apparaten en accessoires
Tomaten-Oliven-Brot
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 Scheiben
Ingrediënten
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft30 g
-
Dinkelflocken100 g
-
Haferkleie (siehe Tipp)170 g
-
Magerquark500 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Eier3
-
30 g ChiasamenLeinsamen30 g
-
Salz1 TL
-
Oliven, schwarz, entsteint80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
8 g
Calorieën
529 kJ /
126 kcal
Vetten
4 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
12 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb
63 recepten
Duitsland
Duitsland
Low Carb
63 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk