Compatibele versies
Mélange à pâtisserie pour cake aux canneberges et au chocolat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de farine de blé
- 70 g de sucre
- 100 g d'amandes, avec peau
- 50 g de noisettes
- 200 g de grains de blé
- 2 sachets de levure déshydratée
- 20 g de poudre de cacao
- ½ c. à café de sel
- 100 g de chocolat fondant, en morceaux
- 80 g de canneberges déshydratées
- 60 g de flocons d'avoine
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 730 kJ / 174 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 godz. 50 min
Sablés à l’ananas
Keine Bewertungen
Crêpes au pavot et rhubarbe
Keine Bewertungen
Ketchup aux abricots
45min
Bellini à la pêche
5min
Smoothie
5min
Saucisson au chocolat
3h 10min
Digestif au fenouil
10min
Soupe d'asperges au citron
55min
Cheesecake au chocolat blanc
16h
Fusilli à l’ail des ours et romanesco
35min
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min