Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g cebola cortada em lâminas
- 350 g espargos verdes arranjados e cortados em pedaços (2 cm aprox.)
- 30 g azeite
- 320 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco seco
- 700 g água (ver dica)
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de filamentos de açafrão (ver dica)
of 1 c. chá de açafrão-da-índia - 1 cubo de caldo de legumes
- 20 g manteiga
- Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 8.7 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 627 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de legumes
40min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto verde com salmão
45min
Risoto de cogumelos Porcini
35 Min
Risoto de curgete e bacon
35 Min
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30 Min
Risoto de cogumelos
1h 10 min
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 Min