Risoto de espargos e açafrão
TM6

Risoto de espargos e açafrão

4.7 (79 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 35 g cebola cortada em lâminas
  • 350 g espargos verdes arranjados e cortados em pedaços (2 cm aprox.)
  • 30 g azeite
  • 320 g arroz p/ risoto
  • 60 g vinho branco seco
  • 700 g água (ver dica)
  • 1 c. chá de sal
  • 1 c. chá de filamentos de açafrão (ver dica)
    of 1 c. chá de açafrão-da-índia
  • 1 cubo de caldo de legumes
  • 20 g manteiga
  • Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1766 kJ / 422 kcal
Eiwitten
8.7 g
Koolhydraten
68.1 g
Vetten
12.2 g
Verzadigd vet
4 g
Vezels
2.7 g
Natrium
627 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten