Risoto de espargos e açafrão

Risoto de espargos e açafrão

4.7 93 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 doses

Ingrediënten

  • cebola cortada em lâminas
    35 g
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    350 g
  • azeite
    30 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • vinho branco seco
    60 g
  • água (ver dica)
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • filamentos de açafrão (ver dica)
    1 c. chá de
    1 c. chá de açafrão-da-índia
  • caldo de legumes
    1 cubo de
  • manteiga
    20 g
  • Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 627 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 1766 kJ / 422 kcal
Vetten 12.2 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 68.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...