Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bifes de lombo de vaca (200 g cada, 3 cm de espessura aprox.)
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 40 g chalota
- 70 g manteiga cortada em pedaços, mais 1 c. de sopa p/ selar
- 80 g vinho Marsala
- 200 g água
- ¼ cubo de caldo de carne
- 600 g batata-doce cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 100 g natas, min. 30% de gordura
- 1 c. chá de pimenta verde em conserva, escorrida
- 1 - 2 c. sopa de molho de soja
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ½ c. chá de alho em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2770 kJ / 660 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 891 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolacha com morangos e chantilly
45min
Bife com manteiga de ervas
2 Std. 15 Min
Creme de legumes versátil
45min
Limonada
5min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3h 55min
Salada de peito de pato com vinagrete balsâmico e frutos vermelhos
1 Std. 35 Min
Azevias no forno com puré de aipo
1h
Salmão com funcho e salada de maçã
1hod. 20min
Peito de pato com molho de laranja
2 Std. 20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Arroz basmati
35min
Arroz agulha
35min