Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mousse de salmón
- 150 g de cebolla, cortada en dos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 10 g de gelatina sin sabor en polvo
- 60 g de agua
- 700 g de salmón fresco sin piel ni espinas, cortado en trozos de 2 cm
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- 100 g de vino blanco
- 100 g de mayonesa
- 100 g de crema de leche
Salsa y montaje
- 1 cucharada de ciboulette fresco picado
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- 100 g de crema de leche
- 150 g de yogur natural
- 10 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta
- Voeding
- per 1600 g
- Calorieën
- 15035 kJ / 3591 kcal
- Eiwitten
- 166.2 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 294.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cazuela de pollo con papas
40 min
Sofrito chileno
20 min
Carbonada
1h 15min
Pisco sour
10min
Paté de palta
4h 25min
Ensalada de kanikama y rabanitos
25 min
Filete con salsa de alcaparras
3h 25min
Yuquitas con huancaína
45 min
Mousse de maracuyá
2 godz. 10 min
Crema de zapallito italiano
50 min
Crumble de manzanas
1 godz. 30 min
Chardonnay sour
10min