Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
of 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Bucatini con le canocchie
35 min
Menù: Filetti di pesce in salsa verde con fagiolini; riso pilau; mousse limone e basilico (Bimby Friend)
55 min
Pepata di cozze
55 min
Zuppa di aragosta
1 Std.
Sushi burger
45 min
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20 min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 min
Fregola con le seppie
40 min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55 min