Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
of 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto al nero di calamari
40 min
Risotto al nero di seppia
35 min
Penne al ragù di polpo
1 godz.
Pasta ai frutti di mare (Bimby Friend)
35 min
Tagliata di tonno ai pistacchi con crema di ceci (per 2 persone)
1 godz. 15 min
Paella
1 Std. 50 Min
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1 godz.
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
1 godz. 15 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 godz.
Cous cous di pesce alla trapanese
3 Std. 30 Min
Canapè di granchio con crema coriandolo e menta
1h 10min
Riso con polpo
1h 10min