Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pistilli di zafferano
- 400 g di calamari freschi ad anelli
- 100 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
-
700
g di brodo di pesce
of 700 g di acqua - 5 g di sale
- 400 g vongole fresche, spurgate (vedere consigli)
- 350 g di riso a chicco corto (cottura 18 minuti)
- 6 gamberoni giganti freschi
- 500 g di cozze fresche pulite (vedere consigli)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 53.4 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 2.6 mg
Alternatieve recepten
Bucatini con le canocchie
35 Min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1 godz. 15 min
Zuppetta di gamberi
1 Std.
Costolette di agnello in crosta, con patate sautè e contorno di spinaci
1 Std.
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1 godz. 25 min
Bisque
2 Std.
Sautè di cozze e vongole
40 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 min