Compatibele versies
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gamberi insaporiti
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 4 gamberoni giganti crudi, sgusciati (circa 30 g cad.)
Spaghetti al nero di seppia
- 1200 g di acqua
- 10 g di sale grosso
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spaghetti al nero di seppia
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 400 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 10 g di caviale rosso
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2859.2 kJ / 683.4 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 45.2 g
- Vetten
- 49.6 g
- Verzadigd vet
- 26.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 552.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla chitarra al nero su carpaccio di gamberi e crumble di taralli
1 Std.
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Sushi donuts
50 Min
Bucatini con le canocchie
35 Min
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2 Std.
Sweet sushi
2 Std.
Paella de marisco
1 Std. 20 Min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1 Std.
Impepata di cozze con salsa al burro bianco
45 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Linguine allo scoglio
40 Min
Spaghetti alle vongole
4h 40min