Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g căpșune, proaspăte, tăiate jumătăți (vezi recomandări)
of 150 g căpșune, congelate - 20 g zahăr brun
- 20 g unt, tăiat bucăți, plus 3 linguri pentru prăjit
- 8 bucăți escalop de vițel (aprox. 3 mm grosime)
- făină, pentru îmbrăcat escalopul
- 30 g oțet balsamic
- 1 - 2 prize sare
- 1 - 2 prize piper negru măcinat
- Voeding
- per 1 porție
- Calorieën
- 888 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 207 mg
Alternatieve recepten
Cod cu topping de măsline și pâine, cartofi și broccolini
40p
Confit de rață cu salată de linte și portocale
Geen beoordelingen
Martini cald cu caramel și mirodenii
Geen beoordelingen
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Geen beoordelingen
Sărbătoare de iarnă: supă de sfeclă roșie, chifle cu ciuperci, pește copt pe sare și lichior de ouă
Geen beoordelingen
Ruladă de vită cu castraveți murați și varză roșie
Geen beoordelingen
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Geen beoordelingen
Cotlet de porc sous-vide
2h
Crevete proaspete sous-vide
Geen beoordelingen
Tocăniță de iepure (Gibelotte)
1óra 35p
Mușchiuleț de porc cu sos de vin roșu și legume
45p
Tartar de vită
10p