Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 500 g de côte de veau, désossée, détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
- 100 g de vin blanc
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de farine de blé
- 70 - 80 g de jambon cru, détaillé en dés
- 1 c. à soupe de paprika
- 400 g de bouillon de viande
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
- 4 œufs durs, coupés en quartiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2557 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 41.8 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1026.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe au chou, carotte, pommes de terre et haddock fumé
45 Min
Ragoût de bœuf aux légumes
2 Std. 20 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1sa
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Opérette de fruits de mer
1 Std. 40 Min
Riz Pilaf
40 dk
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 Min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1 Std. 50 Min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1sa
Bœuf bourguignon
2h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 Std. 20 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.