Ragoût de veau à l'asturienne

Ragoût de veau à l'asturienne

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g d'huile d'olive
  • 3 gousses d'ail
  • 500 g de côte de veau, désossée détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
  • 100 g de vin blanc
  • 150 g d'oignons coupés en deux
  • 10 g de farine de blé
  • 70 - 80 g de jambon cru détaillé en dés
  • 1 c. à soupe de paprika
  • 400 g de bouillon de viande
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
  • 4 œufs durs coupés en quartiers

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1026.1 mg
Eiwitten 41.8 g
Calorieën 2557 kJ / 611 kcal
Vetten 28.7 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 13.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...