Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de viande de porc, désossée (cou ou épaule), coupée en morceaux (6 cm)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de sel, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en quartiers
- 300 g de sauce barbecue (voir "Conseil(s)")
- 15 g de sauce Worcestershire
-
250
g de jus de pomme
of 250 g de jus d'ananas -
250
g de fond de bœuf
of 250 g de bouillon de bœuf - 25 g de vinaigre de cidre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc effiloché taïwainais
1h 40min
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12h 55min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Porc au caramel
45min
Sous-vide magrets de canard
2h
Chili con carne cuisson lente
5h 5 min
Porc au caramel
45min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20min
Poulet teriyaki 🌶️
2 godz. 5 min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 godz. 30 min
Burger au porc effiloché
6 Std. 20 Min