Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de viande de porc, désossée (cou ou épaule), coupée en morceaux (6 cm)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de sel, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en quartiers
- 300 g de sauce barbecue (voir "Conseil(s)")
- 15 g de sauce Worcestershire
-
250
g de jus de pomme
of 250 g de jus d'ananas -
250
g de fond de bœuf
of 250 g de bouillon de bœuf - 25 g de vinaigre de cidre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2220 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porc au caramel
45min
Porc effiloché taïwainais
1h 40min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20 min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Bœuf Stroganoff
1h
Irish stew
3h 30min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6h 30min
Gyros rapides avec tzatziki
15min
Poulet teriyaki 🌶️
2h 5min
Burger au porc effiloché
6 Std. 20 Min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 min