Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero

Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
10 porciones

Ingrediënten

  • 400 g de harina de espelta
  • 1 cdita de levadura seca instantánea
  • 60 g de aceite vegetal
  • 150 g de leche
  • 30 g de miel
  • 1 huevo
  • 1 cdita de sal
  • 250 g de queso panela cortado en trozos
  • 80 g de echalote pelado
  • 2 ramitas de romero fresco sólo las hojas
  • harina de espelta para enharinar
  • 1 yema de huevo para barnizar
  • mermelada de arándano para decorar
  • romero solo las hojas, para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 10 porciones

Natrium 2621 mg
Eiwitten 108 g
Calorieën 13175.4 kJ / 3149 kcal
Vetten 133 g
Vezels 49 g
Verzadigd vet 48 g
Koolhydraten 409 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...