Compatibele versies
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de harina de espelta
- 1 cdita de levadura seca instantánea
- 60 g de aceite vegetal
- 150 g de leche
- 30 g de miel
- 1 huevo
- 1 cdita de sal
- 250 g de queso panela, cortado en trozos
- 80 g de echalot, pelado
- 2 ramitas de romero fresco, sólo las hojas
- harina de espelta, para enharinar
- 1 yema de huevo, para barnizar
- mermelada de arándano, para decorar
- romero, solo las hojas, para decorar
- Voeding
- per 10 porciones
- Calorieën
- 13175.4 kJ / 3149 kcal
- Eiwitten
- 108 g
- Koolhydraten
- 409 g
- Vetten
- 133 g
- Verzadigd vet
- 48 g
- Vezels
- 49 g
- Natrium
- 2621 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepas de pollo en salsa de chile poblano
55 min
Panecillos de agua
1 Std. 40 Min
Panqué de matcha
1h
Brioche de queso de cabra y arándanos TM6
2h
Tejas de almendras
1h 30min
Panecillos de queso de cabra
2h
Pasta para galletas
1h
Pan a la parrilla (roosterkoek) con hamburguesas boerewors
1h 45 min
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 min
Crepas mexicanas
1u. 50min
Pizza de Nápoles
1h
Pasta sable
1u. 50min