Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Eiwitten
- 201.4 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 143.7 g
- Verzadigd vet
- 58.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 4309.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sal de jamaica
1h
Mojito negro
10 min
Demogrupal
1h
Tortitas de papa rallada
35min
Bolitas de oliva
30 min
Gelato de mamey
35min
Papas rizadas fritas con alioli
45 min
Carpaccio de betabel
20 min
Nieve de ate de membrillo
10 min
Gin and tonic de lavanda
10 min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 godz.
Nube de chocolate
45 min