Carpaccio de res en Sousvide

Carpaccio de res en Sousvide

2.4 34 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 porciones

Ingrediënten

Filete de res sous vide
  • 1000 g de filete de res en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre
Para servir
  • 15 g de alcaparras drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 6 porciones

Natrium 4309.2 mg
Eiwitten 201.4 g
Calorieën 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Vetten 143.7 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 58.2 g
Koolhydraten 11.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...