Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Carpaccio de res en Sousvide
TM6

Carpaccio de res en Sousvide

2.2 (27 beoordelingen)

Ingrediënten

Filete de res sous vide

  • 1000 g de filete de res, en caña
  • ½ cdita de sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida
  • 6 hojas de laurel frescas
  • 1500 g de agua, aprox. (la necesaria para
    sumergir la bolsa)
  • 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
  • 30 g de vinagre

Para servir

  • 15 g de alcaparras, drenadas
  • 15 g de salsa Inglesa
  • 15 g de jugo de limón recién exprimido
  • 15 g de salsa de soya
  • ½ cdita sal
  • ¾ cdita de pimienta negra molida

Voeding
per 6 porciones
Calorieën
9181.5 kJ / 2194.4 kcal
Eiwitten
201.4 g
Koolhydraten
11.1 g
Vetten
143.7 g
Verzadigd vet
58.2 g
Vezels
2.7 g
Natrium
4309.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten