Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 6 porciones
- Calorieën
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Eiwitten
- 201.4 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 143.7 g
- Verzadigd vet
- 58.2 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 4309.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Agua de calabaza en tacha
10 Min
Sandwich Reuben de res a la parrilla
Geen beoordelingen
Parfait de yogurt arcoíris
20 Min
Pollo teriyaki
30min
Pasta con camarones y chorizo
30min
Margarita Frozen de Arándano
5min
Linguini frutti di mare para 2
40 min
Salsa de zarzamora y chile morita
25min
Sangrita
5min
Arroz milanesa
40 min
Oefs en cocotte (huevos en cazuela)
40 min
Nido de chocolate con huevos de Pascua
Geen beoordelingen