Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
21
oz carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick)
of 21 oz rainbow carrots, cut into sticks (approx. 3 in. long, ¼ in. thick) - 4 tsp sea salt, divided between jars
- 1 tsp fresh mixed herbs of your choice per jar (e.g., thyme or rosemary) (see Tip)
- 9 oz water
- 1 oz lemon juice
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 1439 kJ / 344 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 2.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brazilian Limeade
10min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Champurrado
20 Min
Cranberry Vinaigrette
5min
Aji Verde Sauce
1h
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1 godz. 20 min
Cooking split green peas
45min
Umami Paste
5min
Boston baked beans
30h 45min
Eggnog Ice Cream
10 Std. 50 Min
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Lychee Sorbet with Vodka
8h 15min