Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bolachas de arroz
- 250 g farinha de arroz
- 50 g farinha de milho pré-cozida
- 200 g água
- 30 g azeite
- 3 c. chá de sal
Mousse de bacalhau
- 500 g água
- 400 g filetes de bacalhau s/ pele, cortados em pedaços (3-4 cm aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 4 pés de salsa, só as folhas
- 1 dente de alho
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta branca
Natas azedas aromatizadas
- 200 g natas azedas
- 2 pitadas de endro seco
- ½ c. sopa de cebola seca
- 1 c. chá de molho de soja
- 1 pitada de açúcar
- 1 pitada de sal
Montagem
- 80 g azeitonas verdes s/ caroço
- 120 g queijo cortado em fatias
- Pickles q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1539 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 374 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Claras em castelo
10min
Molho béarnaise
20min
Geleia de pétalas de rosa
45min
Pão de legumes com molho
Geen beoordelingen
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Geen beoordelingen
Pães de milho e batata-doce sem glúten
1hod.
Pasteta
2h
Pães de raiz recheados
Geen beoordelingen
Massa Quebrada
5min
Creme de castanha
50min
Rösti bearnês - TM6
40min
Cozer 800 g de espargos
50min