Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g endívias
- 20 g gengibre cristalizado
- 40 g noz pecan
- 150 g talo de aipo cortado em pedaços (5 mm aprox.)
- 100 g maçã cortada em quartos
- 150 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g maionese
- 2 c. chá de raspa de limão
- 40 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 1 c. chá de mel
- 1 c. sopa de tomilho, fresco, só as folhas
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- 1 romã, só as sementes
- 10 g mistura de rebentos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 547.8 kJ / 130.9 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 333.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de morango e pimenta verde
Geen beoordelingen
Salada de funcho, aipo e maçã - TM6
Geen beoordelingen
Sopa de batata com caril
35 min
Lasanha de abóbora e couve kale sem forno
40 min
Creme de papaya com licor de cassis
10min
Cuscuz à paulista
1 godz. 25 min
Creme de pupunha e queijo brie
45 min
Tarte de Brie e legumes
40 min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1h 10min
Focaccia com cebola
2 Std.
Sopa de alho-poró e batata
45 min
Focaccia recheada
3h