Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di topinambur pelato, a pezzi (3 cm)
- 20 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di bevanda a base di soia
- 3 uova
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco + q.b.
- ½ cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
- 2 cucchiaini di sale
- 500 g di acqua
- 50 g di pinoli, tostati + q.b.
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 250 g di brodo vegetale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 868.8 kJ / 207.7 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 0.6 mg
Alternatieve recepten
Sformatini ai porri
55 Min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1 Std.
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Bignè con crema di asparagi
1 Std. 30 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45 Min
Flan al cavolo viola
55 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Fonduta
8h 20min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Bagna cauda
35 Min