Compatibele versies
Granciporro alla catalana con verdure fresche e salsa rosa
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di passata di pomodoro
- 60 g di maionese come da Libro "Le mie ricette con Bimby"
- 1 cucchiaio di ketchup
- 1 cucchiaio di brandy
- ½ cucchiaino di zucchero
- ¾ di cucchiaino di sale
- 500 g di acqua
- 1 granchio tipo granciporro (1 kg circa)
- 100 g di cipolla rossa di Tropea ad anelli (3-4 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 carota a bastoncini
- 150 g di peperone rosso in falde
- 1 gambo di sedano a bastoncini
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 3949 kJ / 944 kcal
- Eiwitten
- 65.4 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 60 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloody Mary
10 min
Torrette d'anatra e gambero
40min
Vitello tonnato
24 godz. 45 min
Semifreddo alle castagne
12h 15 min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35min
Salsa bois boudran
10 min
Burro ai funghi porcini
4h
Trifle ai lamponi
2j 30 menit
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Sardine al cartoccio
50min
Salsa tartara
10 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h