Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 140 g de beurre mou, coupé en morceaux de 2 cm
- 65 g de sucre glace
- 150 g de farine de petit épeautre, et un peu pour le plan de travail
- 100 g de farine de blé bise (T 80) (en magasin bio)
- 25 g de poudre d'amande (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf
La garniture
- 40 g de poudre d'amande
- 500 g de fraises, coupées en deux
- 20 g de sucre glace
- ½ c. à café de poivre de Sichuan
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2062 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble à la pomme et aux cerises
1h
Crumble de fruits aux graines de courge
1h
Clafoutis aux myrtilles
50 min.
Crumble aux poires, coings et noisettes
1h 30 min.
Moelleux poire-noisette
45min
Tarte Tatin aux pommes et caramel aux cacahuètes
1h 5min
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Tarte aux poires à l'ancienne
1h 10 min.
Gâteau noix de pécan-sirop d’érable
1h
Dundee cake (gâteau écossais)
3 godz. 5 min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1h
Gratin de poire aux amandes
45min