Veganer Fenchelauflauf

Veganer Fenchelauflauf

2.8 10 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
6 Portionen

Ingrediënten

  • altbackenes Brötchen in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
    20 g
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • geriebene Käse-Alternative, vegan
    100 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Zwiebeln halbiert
    150 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Fenchel längs in Scheiben (7 mm)
    900 g
  • Tomaten, geschält aus der Dose
    600 g
  • Basilikum und etwas mehr zum Garnieren
    3 g
  • Zucker
    1 TL
  • Salz
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 803 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1084 kJ / 259 kcal
Vetten 15 g
Vezels 7.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...