Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de anacardos crudos
- 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
- 400 g de leche de coco
- 100 g de azúcar de coco
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 1 cucharadita de sal
Base
- 100 g de almendras enteras con piel
- 50 g de coco rallado
- 40 g de dátiles sin hueso
- 10 g de aceite de coco
Relleno
- 200 g de horchata
- 2 sobres de agaragar (4 g)
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 80 g de aceite de coco
- 50 g de jarabe de arce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1991 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 22.1 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 10.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de patata (sin huevo)
30 dk
Dip de queso vegano
40 dk
Salsa bechamel vegana
10 dk
Tarta de naranja y coco vegana
3 Std. 30 Min
Pasteles de merengue y chocolate con corazón de caramelo
3sa
Queso fresco para untar (sin lácteos)
12h 10min
Dip de queso vegano de anacardos
5 dk
Cheesecake de frambuesas vegano
4h 30min
Tiramisú vegano
4 Std.
Tarta de zanahoria vegana
4 Std.
Tiramisù crudivegano
4h 30min
Pastel vegano de chocolate y café
6 Std. 15 Min