Pastel de queso vegano con caramelo salado

Pastel de queso vegano con caramelo salado

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 7u. 45min
12 raciones

Ingrediënten

  • 450 g de anacardos crudos
  • 150 g de licor 43 Orochata®
Caramelo salado de coco
  • 400 g de leche de coco
  • 100 g de azúcar de coco
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 1 cucharadita de sal
Base
  • 100 g de almendras enteras con piel
  • 50 g de coco rallado
  • 40 g de dátiles sin hueso
  • 10 g de aceite de coco
Relleno
  • 200 g de horchata
  • 2 sobres de agaragar (4 g)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 80 g de aceite de coco
  • 50 g de jarabe de arce

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 10.1 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1991 kJ / 476 kcal
Vetten 38.5 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 7.2 g
Koolhydraten 22.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...