Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 codornices
- 25 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de puerro
- 4 dientes de ajo
- 50 g de brandy
- 75 g de vino blanco
- 500 g de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de zanahorias en trozos de 3 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de romero fresco
- 1200 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de mantequilla
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 15 g de maicena
- 1 - 2 pellizcos de pimentón
- 4 - 6 tallos de cebollino picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 128 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 503.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Conejo a la cazadora
50 min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Conejo al ajillo con setas
40 min
Conejo guisado en salsa de pimiento rojo
1 godz.
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Conejo guisado
30 min
Codornices en salsa de cítricos
40 min
Conejo a la huertana
45 min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50 min
Conejo con mojo picón
20 Min
Conejo al chilindrón
1 godz.