Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 codornices
- 25 g de aceite de oliva
- 120 g de cebolla en trozos
- 120 g de puerro
- 4 dientes de ajo
- 50 g de brandy
- 75 g de vino blanco
- 500 g de caldo de pollo
- ½ cucharadita de sal
- 600 g de zanahorias en trozos de 3 cm
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de romero fresco
- 1200 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 80 g de mantequilla
- 1 vaina de vainilla (solo las semillas)
- 15 g de maicena
- 1 - 2 pellizcos de pimentón
- 4 - 6 tallos de cebollino picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 128 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 20.8 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 503.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Rape al curry verde
1h 10min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13 Std. 30 Min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3 Std. 45 Min
Picantones con guiso de verduras, setas de temporada y pera
1h
Bacalao con gambones y almejas
45min
Codornices en salsa de cítricos
40 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Txangurro
1h 10min
Pechugas de pollo rellenas con salsa de pimientos asados (Al vacío)
2 godz. 10 min
Crema de marisco
40 min
Dorada rellena de hinojo y manzana a la sidra
45min