Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 2200 g de aguja de cerdo con hueso, en trozos grandes de aprox. 10 cm
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 700 g de caldo de carne
- 1 lata pequeña de rodajas de piña en su jugo (220 g)
- 150 g de zumo de naranja recién exprimido
- 1 hoja de laurel seca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2308 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 75.2 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 Min
Solomillo de ternera al estilo tailandés - Tailandia
25min
Solomillo de cerdo agridulce con orejones y ciruelas pasas
45 Min
Redondo de ternera al whisky con patatas
2h 40min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25min
Pechugas de pollo en escabeche de naranja y romero
8 godz. 35 min
Escalopines con salsa de mango
40 Min
Ternera Bloody Mary (Reino Unido)
2 Std. 15 Min
Pollo adobado con zanahorias glaseadas (Al vacío)
2h 50min
Krustenbraten mit Malzsauce (panceta asada con corteza crujiente)
2h 50min
Chuletas de cerdo con piña
2h 40min
Solomillo de ternera en papillote con salsa de vermut
50 Min