Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de chorizo semicurado en rodajas
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
- 1 pellizco de pimentón
- 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 610.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas con espaguetis y salsa de tomate (Cocción lenta)
1 Std. 30 Min
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15u. 50min
Judías de El Barco de Ávila guisadas con calamares (Cocción lenta)
19 Std.
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 Std.
Cabrito en adobo
1 Std. 10 Min
Jarrete de ternera braseado a baja temperatura con guarnición de verduras
26 Std.
Berenjenas al miso (Al vacío)
2h 45min
Hojaldres de almendra
30 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21 Std.
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Paella mixta rústica
1 Std.