Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de chorizo semicurado en rodajas
- 1400 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 800 g de pulpo congelado crudo (previamente descongelado) en 6 tentáculos
- 1 pellizco de pimentón
- 400 g de fabes cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 2 cucharaditas de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 757 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 6.3 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 610.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Garbanzos con callos (Cocción lenta)
17h 30min
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20 godz.
Feijoada de pulpo (Portugal)
1h 30min
Fabas con setas de primavera y perdiz (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Langostinos en salsa de piña con arroz basmati
1h 15min
Brochetas de rape y langostinos con emulsión de escalivada. Vasitos de limón y fresas.
1h 30min
Fabas con pulpo (Cocción lenta)
21h
Atún Wellington con salsa de piquillos
2 godz. 20 min
Boquerones marinados con sorbete de Bloody Mary
4h 30min
Pata de pavo envuelta en beicon con patatas
1 Std. 40 Min
Estofado de ventresca de bonito
40min