Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stock
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- 20 sprigs parsley
- 3 sprigs thyme
- 64 oz fish stock
- 2 carrots, cut on the bias (¼ in.)
Gefilte Fish
- 16 oz firm white fish, boneless, skinless, cut into pieces (2 in.)
- 3 large eggs
- 4 ½ oz matzo meal
- 1 tsp kosher salt
- endive leaves, to serve
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- prepared horseradish with beets, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 389 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 575 mg
Alternatieve recepten
Challah
3 godz. 10 min
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Hollandaise Sauce
15min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min
Gravlax
72h 30min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Charoset
10 min
Zachary Daiquiri
20 Min
Artichoke Heart Bruschetta
30 Min
Salmon Tartare
10 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Caramelizing 7 oz Onions
40min