Pork Roast with Pistachio stuffing

Pork Roast with Pistachio stuffing

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 25min
6 portion

Ingrediënten

  • garlic clove
    2
  • pistachio nut, shelled, unsalted, peeled
    70 g
  • basil leaf, fresh
    4
  • arugula
    50 g
  • Parmesan cheese cut into cubes
    100 g
  • olive oil and 2 teaspoons for cooking
    30 g
  • salt
  • pepper, ground
  • French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher
    1
  • water
    4 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 40 g
Calorieën 1617 kJ / 388 kcal
Vetten 24 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...