Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic clove
- 70 g pistachio nut, shelled, unsalted, peeled
- 4 basil leaf, fresh
- 50 g arugula
- 100 g Parmesan cheese cut into cubes
- 30 g olive oil and 2 teaspoons for cooking
- salt
- pepper, ground
- 1 French pork cut "filet de porc" (1.2 kg), wallet-opened by the butcher
- 4 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1617 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Sticky Toffee Puddings (Metric) (TM6)
1 godz.
Frozen Yoghurt Bark
Geen beoordelingen
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Ground Bison Meat
35 min
Yam Porridge with Brown Butter Sage Crumble (Tim Hollingsworth)
40min
Crostini with Stuffed Anaheim Peppers and Mayonnaise
Geen beoordelingen
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min
Creamy pea soup
40min
Lemon Caper Aioli
10 dk