Apparaten en accessoires
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
254.9 mg
Eiwitten
68.9 g
Calorieën
3944 kJ /
942.7 kcal
Vetten
59 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
33.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Shredded Chicken Taco Filling
30min
Cacio e Pepe
30min
Turmeric and Ginger-Infused Chicken Broth
2u. 30min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Pico De Gallo
15min
Chicken Enchiladas
40min
Cheese Arepas
50min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Chicken Mole Verde
1u. 5min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Ground Beef Taco Filling
25min