Apparaten en accessoires
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
whole chicken1
-
dried thyme to taste
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
bulgur wheat5 oz
-
water9 oz
-
vegetable stock paste1 tsp
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
fresh mint leaves only½ oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
ripe tomatoes diced2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
254.9 mg
Eiwitten
68.9 g
Calorieën
3944 kJ /
942.7 kcal
Vetten
59 g
Vezels
6.4 g
Verzadigd vet
15.7 g
Koolhydraten
33.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Air-Fry Sensor
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Rise Basic Bread
45min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2u.
Chocolate Raspberry Dream
10min
Buddha Bowl with Chicken
1u.
Shrimp Louie Salad
1u. 30min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5u. 15min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Geen beoordelingen