Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
-
350
g di pasta secca tipo sedanini
of 350 g di pasta secca tipo penne o tortiglioni - 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di acciughe fresche pulite, divise in filetti e asciugate su carta assorbente
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 30 g di pane tipo pugliese a pezzi (2-3 cm)
-
30
g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
of 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1658 kJ / 396 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 49.2 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta ricotta e pomodorini
30 min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Spaghettini ai peperoni
50 Min
Spaghetti al tonno
40 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 min
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Bucatini all'amatriciana
45 min
Sformato di pane saporito
1h 10 min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min