Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de mimolette, en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- du sel
- 300 g d'oignons doux des Cévennes, en lamelles
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2343 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata aux oignons caramélisés et fromage de chèvre
45 Min
Pâtes au gorgonzola
40min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1 Std.
Mac and cheese à la menthe et aux petits pois
1 Std. 5 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 Std. 15 Min
Spaghetti o palmo
35min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min