Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 longe de porc (env. 1360 g)
- 225 g de bacon salé et fumé tranché
- sel, pour saupoudrer, selon le goût
- poivre noir moulu, pour saupoudrer, selon le goût
- 340 g de vin blanc
- 2 oignons rouges, coupés en rondelles
- 2 pommes, évidées coupées en rondelles
- 3 feuilles de laurier séchées
- 3 brins de romarin frais
- 85 g de parmesan, en cubes
- 2 c. à thé de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1100.6 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 365.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz noir aux moules, lardons et tomates cerises
50min
Éplucheur Carpaccio de betteraves et burrata
1 Std. 25 Min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 Std. 20 Min
Éplucheur Purée de pommes de terre
35min
Lait de chanvre (Métrique)
10 Min
Fricassée de poulet (Métrique)
55 min
Coq au Vin (Betty) Métrique
2 godz. 15 min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40 min
Poulet au miel et au sésame (Hestan Cue™)
1h
Côtes levées barbecue à la bière stout
3 godz. 15 min
Poisson cuit au four avec crevettes, légumes et riz (Ben) Métrique
1h
Côtes levées aigres-douces (TM5/6 Metric)
30min