Oeufs farcis "yeux rouges"

Oeufs farcis "yeux rouges"

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
12 morceaux

Ingrediënten

  • 6 œufs
  • 1200 g d'eau
  • 50 g de jus de betterave rouge
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 pincées de poivre de Cayenne, moulu
  • ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
  • ½ c. à café de sel
  • 4 olives noires, dénoyautées en tranches (2 mm)
  • 1 brin de persil frais haché

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau

Natrium 141.1 mg
Eiwitten 2.8 g
Calorieën 235.3 kJ / 56.2 kcal
Vetten 4.7 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 0.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...