Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 2 Eier
- 160 g Nudeln (z. B. Penne)
- 100 g Putenbrust-Aufschnitt, in Stücken
- 100 g Gewürzgurken, in Stücken, Sud aufgefangen
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 2 TL Senf, mittelscharf
- 50 g Gurkenwasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 15 g Olivenöl
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nudel-Gemüse-Salat
25 Min
Kartoffelsalat mit Mayonnaise und Eiern
1 godz. 30 min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Kartoffel-Blumenkohl-Salat mit Schinken
1h
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50 Min
Speck-Omelette
25 Min
Eier-Gemüse-Salat
35 min
Kasseler-Frikadellen mit Eisbergsalat und Zitronen-Dressing
30 min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min
Eiersalat mit Putenbrust
45 Min
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35 min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1h 45 min