Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 1000 g Wasser
- 100 g Gouda, in Stücken
- 160 g Radieschen, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 100 g Schinken, gekocht, in Scheiben, in Streifen
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 70 g Crème fraîche
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 4 Portionen
- Calorieën
- 4899 kJ / 1171 kcal
- Eiwitten
- 92 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 83 g
- Verzadigd vet
- 45 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 4110 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Holländische Käse-Eier
40 min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 min
Ofen-Omelette mit Topping
20 min
Herbstlicher Nudelsalat mit Wachsbohnen und Champignons
1h
Bunter Zaziki-Kartoffelsalat
1h
Brathering-Salat
45 min
Bohnen-Tomaten-Nudel-Salat
55 min
Omelette mit Bauernsalat
35 min
Eisbergsalat mit Croûtons und Joghurtdressing
30 min
Kohlrabi-Eier-Salat
1h 15min
Eiersalat mit Putenbrust
45 min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1 godz. 45 min