Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roasted Potatoes
- 625 g water
- 1360 g Yukon gold potatoes (approx. 70-100 g ea.)
-
85
g extra virgin olive oil
of 85 g vegetable oil - 1 tbsp salt, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
Parmesan Gremolata
- 60 g Parmesan cheese, cubed
- 1 garlic clove
- 15 g parsley leaves, fresh
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1544 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1362 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Broccoli Stem Slaw
15min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Slow Cooked Pot Roast
6u. 20min
Peruvian Seabass Salad
Geen beoordelingen
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 Std. 25 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Peanut brittle
1h 30min
Caramelised red onion chutney
24h
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Beef Goulash
2 godz. 45 min