Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalao, frescos, (aprox. 200 g cada uno)
- 2 cditas de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cditas de ralladura de limón amarillo
- 2080 g agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de echalot, en mitades
- 200 g de betabel, pelado, en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz blanco de grano corto
- 130 g de vino blanco seco
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 1 - 2 tallo de té limón, fresco (enteros)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- sal, o al gusto
- pimienta molida, o al gusto
- 2 - 4 cdas de mantequilla sin sal
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- tomillo fresco, sólo las hojas, para decorar
- ralladura de limón amarillo, al gutso
- aceite de oliva, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 Std.
Camarones estilo Hunan
20 Min
Albóndigas Griegas con tzatziki low carb
30min
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 Std.
Ensalada cremosa de camarones
35min
Dip de kale, pesto de cilantro y yoghurt
10 Min
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Ravioles a la napolitana
50min
Cacerola de papa y salmón.
45min
Parfait de chai latte TM6
15h 5min
Pollo al jengibre y ajonjolí con fideos de calabacín
40min
Pescado en hoja santa
30min