Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetes de bacalao, frescos, (aprox. 200 g cada uno)
- 2 cditas de aceite de oliva
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2 cditas de ralladura de limón amarillo
- 2080 g agua
- 30 g de jugo de limón amarillo
- 30 g de echalot, en mitades
- 200 g de betabel, pelado, en trozos (2-3 cm)
- 20 g de aceite de oliva
- 240 g de arroz blanco de grano corto
- 130 g de vino blanco seco
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L)
- 1 - 2 tallo de té limón, fresco (enteros)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- sal, o al gusto
- pimienta molida, o al gusto
- 2 - 4 cdas de mantequilla sin sal
- 1 cdita de jugo de limón amarillo
- tomillo fresco, sólo las hojas, para decorar
- ralladura de limón amarillo, al gutso
- aceite de oliva, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2365 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1501 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Camarones estilo Hunan
20 Min
Babaganush
2h
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45 min
Pescado a la Veracruzana
30 min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 min
Cazuela de requesón
45 min
Cazuela duquesa con verduras TM6 (Pelar)
1 Std. 15 Min
Tabule TM6
1 godz. 30 min
Momo
2h
Sopa Húngara de hongos
30 min
Hongos ostra y risotto de Champagne
35 Min
Pescado con chakalaka de verduras y mantequilla de eneldo
50 min